Het start

Altijd met Liefde

 

Als het op dessertjes en gebakjes aankomt heeft iedereen een opinie. Maar waar we het allemaal over eens zijn: die van de oma zijn de beste. Jarenlang experimenteren om net dat één geheim ingrediënt te vinden heeft ervoor gezorgd dat de Oemie’s touch een extra smaakpunch geeft aan de lekkernijen.

Maar daar leggen we de lat uiteraard niet. Het kan altijd beter en lekkerder. Dus verwacht jezelf aan een continue proces van verbetering en verfijning. Duizenden ingrediënten met miljoenen combinaties moeten we nog ontdekken.

Bij Oemie’s Bakery draait het niet om het bedrijf. Het gaat over mensen. Over herinneringen. Over liefde. Oemie’s maakt zich dan ook sterk dat het een sociaal project is waarbij er aandacht is voor de mensen. Dit vertaalt zich in een warm contact aan de toog of net dat iets extra dat we willen doen om de herinnering perfect te maken. Want laten we eerlijk zijn, bij elke leuke gebeurtenis hoort zoetigheid. Wij zorgen ervoor dat die zoetigheid de herinnering waardig is.

Oemie’s investeert ook in mensen. Wij spreken niet graag over kansarmen, maar over onontdekt potentieel. Ben of ken je iemand die zich graag wil ontwikkeling als bakker of patissier? Vul het contactformulier in. Wij willen samen met jou op zoektocht gaan. Noem ons geen tewerkstellingsproject, maar een talentprogramma!

Het begint

altijd met een glimlach